Γυμναστήριο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, καλωσορίζει τους  Φοιτητές και Φοιτήτριες, το Εκπαιδευτικό και Διοικητικό Προσωπικό και τους προσκαλεί να συμμετέχουν στα παρακάτω Προγράμματα και στις Προπονήσεις Ομαδικών Αθλημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Τα Ομαδικά Προγράμματα είναι τα εξής: Circuit training, Μυϊκή Ενδυνάμωση, Dance AerobicPilatesTai chiStretching, Μπαλέτο και Σύγχρονο Χορό, Λαϊκοί και Παραδοσιακοί Χοροί, Latin Χοροί, StretchingPilates στο Πάρκο, στο Δάσος, στην Παραλία. Όλα τα Ομαδικά Προγράμματα, εκτός από το τελευταίο, θα διεξάγονται στο Γυμναστήριο της Πανεπιστημιούπολης 1, στην αίθουσα των Ομαδικών Προγραμμάτων.

Οι Προπονήσεις των Ομαδικών Αθλημάτων Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης, θα διεξάγονται στο Κλειστό Γυμναστήριο “Σταύρος Βενέτης” στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 20, Αιγάλεω.

Οι Προπονήσεις της Κολύμβησης, θα διεξάγονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αιγάλεω, στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 51, Αιγάλεω.

Οι Φοιτητές και οι Φοιτήτριες της Πανεπιστημιούπολης 1, 2 και 3 θα μπορούν να χρησιμοποιούν καθημερινά την Αίθουσα με τα Βάρη του Γυμναστηρίου της Πανεπιστημιούπολης 1 και να τους παραδίδεται πρόγραμμα “Circuit Training”.

Σας ανακοινώνουμε το πλήρες εβδομαδιαίο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 2019 2020 όλων των Δραστηριοτήτων μας και ενημερώνουμε ότι για να μπορέσουν  να συμμετέχουν στα παραπάνω Προγράμματα και Αθλήματα οι Φοιτητές, οι Φοιτήτριες, το Εκπαιδευτικό και Διοικητικό Προσωπικό καθώς και όλο το Προσωπικό του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, θα πρέπει στην εγγραφή τους για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020, να προσκομίσουν τα παρακάτω Δικαιολογητικά τα οποία θα καταθέσουν στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Γυμναστηρίου στην Πανεπιστημιούπολη 1 και ώρες: καθημερινά 10:00-14:30 (Για πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο τηλέφωνο 210-5385148).